Vruchtbaarheid optimaliseren? Volg het online traject bij Wensmama.nl
Preparedness for male potency will know about the necessary for click male potency designed to a huge number of men drugs for increasing potency, improving erectile stimulator can be worried, it means that restores the sexual impotence, and Tadalafil male potency why buy a happy sexual energy.

Wil jij je vruchtbaarheid optimaliseren?

Je bent misschien al een tijdje bezig om zwanger te worden. Voor veel vrouwen is dit gelukkig een mooie en unieke periode in hun leven. Wanneer het krijgen van een kindje wat langer duurt dan je had verwacht gebeurt er veel met je. Onbewust ben je aan het piekeren over het zwanger worden. Iedere keer als je menstruatie begint, merk je dat het anders voor je is.

Je bent teleurgesteld maar met goede moed denk je 'volgende maand weer een nieuwe kans' Wanneer je volgende menstruatie weer een feit is begin je je toch een beetje zorgen te maken.  Je voelt je onzeker. Intussen vind je het ook belangrijk dat het niet je hele leven gaat beheersen.

Toch merk je dat er iets knaagt in je. Je voelt ook verandering op andere vlakken. Hoe je je dagelijks voelt, hoe je je werk doet, je gaat nadenken over je voeding en je leefstijl. Je voelsprieten op sociaal vlak staan aan. Hoe kan het ook anders als er in jouw omgeving een ware baby boom ontstaat. Een nieuwe fase van jou en je vriendinnen  waarin jij vaak ongemak en misschien wel (tijds)druk voelt omdat  je vrienden wel 'gewoon' zwanger worden en blijven.  

'Er zal toch niets mis met me zijn?' De stap om naar je huisarts te gaan en mogelijk een medisch traject te starten voelt nog als iets te snel. Je weet inmiddels dat er best veel manieren zijn om je vruchtbaarheid te optimaliseren maar hoe pak je dit nu aan? Waar begin je dan?

Ook wanneer je al wel gestart bent met een medisch traject merk je vaak dat dit veel meer impact heeft op je leven dan dat je aanvankelijk dacht. Je voelt je onzeker, schuldig en verdrietig en je hebt het idee dat je 'geleefd' wordt door ziekenhuis afspraken. Daarnaast draait het gewone leven door en wordt er net zo veel van je verwacht op je werk en in je priveleven als voorheen.

Wat je steeds vaker merkt....

 • check
  Het zwanger worden laat langer op zich wachten en maakt je onzeker. Je gedachten gaan met je aan de haal en je voelt je gestrest.  
 • check
  Je voelt je verdrietig en leeg omdat je te maken had met zwangerschapsverlies  (miskraam, stil-geboorte, buitenbaarmoederlijke zwangerschap)
 • check
  Je bent onlangs of al een tijdje bezig met een medisch vruchtbaarheidstraject en je vindt het prettig om hiernaast andere ondersteuning te krijgen.
 • check
  Je merkt dat je vlucht in andere  dingen (werk, huis, sociaal, reizen) omdat je er niet (meer) mee bezig wilt zijn
 • check
  Je vind het steeds moeilijker om vertrouwen te hebben in  je lichaam 
 • check
  Je wilt er van alles aan doen om je vruchtbaarheid te optimaliseren om gezond zwanger te worden en te blijven maar je weet niet zo goed hoe en waar je in jouw situatie mee moet beginnen.

Je wilt gezond zwanger worden

Dan heb ik goed nieuws voor je! Want wist je dat je hier zelf veel in kunt doen? Om de kans om zwanger te worden te vergroten? Om je eigen vruchtbaarheid en de vruchtbaarheid van je partner te optimaliseren?  

Er zijn veel manieren om hiermee aan de slag te gaan. Fertiliteitsmassage is er één van. Fertiliteitsmassages kun je ontvangen in mijn praktijk.

Maar soms is het fijn om ondersteuning te krijgen vanuit je eigen vertrouwde plek, thuis. Vooral als je een druk leven hebt met een volle werkweek en sociale afspraken. Wanneer de afstand naar mijn praktijk in Haren, Groningen te groot voor je is. Of wanneer jouw agenda al bezet is door afspraken in het ziekenhuis of bij een fertiliteitskliniek.  

Wil je zelf aan de slag met fertiliteitsmassage?

Fertiliteitsmassage is een massage van je buik en je lage rug. Je baarmoeder ontvangt in normale situatie maar 3% van je totale bloedstroom.

Wanneer je te maken hebt met stress en /of vruchtbaarheidsklachten is dit zelfs nog minder.  Dit proces kun je door  een dagelijkse massage  van je buik bevorderen. De techniek is er op gericht dat de doorbloeding van je baarmoeder en eierstokken flink toeneemt. Een enorme boost voor je vruchtbaarheid dus! De kwaliteit van je eicellen verbetert en je hormonen komen in balans. Fertiliteitsmassage zal ook een positief effect hebben op je menstruatie. Dit gebeurt wanneer afvalstoffen worden afgevoerd en je baarmoeder haar normale positie weer inneemt. Menstruatieklachten nemen daardoor af of verdwijnen helemaal. Je baarmoederslijmvlies bouwt beter op en spanning in je buik verdwijnt. Dé ideale omstandigheden voor een zwangerschap.

Wil je zelf aan de slag met fertiliteitsmassage? Dat kan!

Een deel van de massage die je in mijn praktijk krijgt, kun je zelf iedere dag thuis doen. Daarbij kun je de juiste aandacht besteden aan voeding, suppletie en je mindset.

Met online coaching nemen we jouw specifieke situatie onder de loep. Je krijgt een uitgebreide intake en er volgt een gericht advies over hoe jij je vruchtbaarheid direct kunt gaan optimaliseren. Je ontvangt een online training waarin we de massage van je buik doornemen. Daarnaast is er ruimte voor al je vragen en besteden we ruim aandacht aan mindset. 

Hoe zou het zijn als je weer kan ‘intunen’ in je lijf?

Je buik weer lief te hebben? Je gehele lichaam weer te waarderen. Je vrouwelijkheid en je vruchtbaarheid te kunnen omarmen? 

Hoeveel zou je dan van haar kunnen leren?


Wat levert het je op?

 • heart
  Je kunt weer genieten  van het leven naast je weg om zwanger te worden én te blijven 
 • heart
   De massage draagt bij aan het afvoeren van afvalstoffen. Daarnaast zal de massage invloed hebben op de stand van je baarmoeder. Door de massage wordt je baarmoeder gestimuleerd haar natuurlijke positie weer in te nemen.  Menstruatieklachten nemen daardoor af of verdwijnen helemaal. Je baarmoederslijmvlies bouwt beter op en spanning in je buik verdwijnt. 
 • heart
  Het optimaliseren van je vruchtbaarheid door veranderen van je leefstijl en de massage van je buik zullen gaan  bijdragen in het verbeteren van de kwaliteit van je eicellen en heeft een positief effect op de innesteling
 • heart
  De relatie met je partner versterkt en verdiept. Doordat jij aandacht besteed aan jezelf, zal er ook weer ruimte ontstaan in het contact met je partner
 • heart
  Je voelt vertrouwen in je lichaam en in je weg naar het zwanger worden omdat er ruimte is ontstaan om niet- helpende gevoelens los te laten.

Praktisch


Na je aanmelding neem ik snel contact met je op om een afspraak in te plannen. Het coach gesprek duurt minimaal 60 minuten.

Je ontvangt ruim van te voren een online intake formulier. Je intake nemen we tijdens de online sessie door.  We besteden aandacht aan je leefstijl door te kijken naar hoe en wat je eet en drinkt. Gebruik je al supplementen? Ook hierin is veel winst te behalen.

Na afloop van de sessie ontvang je direct een training voor de zelfmassage van je buik zodat je dezelfde dag nog aan de slag kunt! Ook ontvang je een gericht advies waarmee gericht bezig kunt gaan om je vruchtbaarheid te optimaliseren.

Investering


Je investering voor het optimaliseren van je vruchtbaarheid en het aanleren van de zelfhulp massage techniek is € 75,- 
Deze vrouwen gingen je o.a. voor:

quote-left

Line , 32 jaar (zwanger)

Afgelopen jaar ben ik gestart met een IVF traject in Düsseldorf. In oktober vond de tweede terugplaatsing plaats. Ik heb een trage schildklier en een lage eicel kwaliteit. Ik heb veel aan de begeleiding van Ingrid gehad. Af en toe leg ik even weer mijn handen op mijn buik om even weer bewust te worden en te voelen wat er allemaal in buik afspeelt. Dit heb ik tijdens jouw sessie geleerd en daar ben ik heel dankbaar voor! Ik weet zeker dat het geholpen heeft bij dit positieve resultaat!  (op het moment van ontvangst van haar bericht is Line 20 weker zwanger en krijgt ze een meisje!)

quote-left

Laura, 28 jaar  (zwanger)

Ik was al een aantal jaren gestopt met de pil. Sinds mijn zwangerschapswens, merk ik dat het me heel erg bezighoudt. Ik had weinig positieve gedachten en ik stelde enorm hoge eisen aan mezelf.  Dat zorgde weer slaapproblemen, stress en een gevoel van niet lekker in je vel zitten.  Nadat ik 1 sessie met Ingrid heb gehad gingen er een aantal weken voorbij. Ik besloot toch nog even een afspraak met mijn huisarts te maken om verder te kijken. Bovendien weer veel klachten op dat moment. Vlak ervoor toch nog even een zwangerschapstest gedaan, voor de zekerheid al wist ik het antwoord wel...dacht ik. De test was positief!! 2 x zelfs want de eerste moest natuurlijk bevestigd worden. Whaaaa!! Ik geloof het nog steeds niet. We moeten nog even geduld hebben tot we bij de verloskundige terecht kunnen.  Waar jouw sessie van 4 weken geleden toe geleid heeft!

(Laura is in augustus uitgerekend)

quote-left

Ben je er klaar voor om je vruchtbaarheid te optimaliseren?

Wil je niet meer afwachten en heb je het gevoel dat je wat extra ondersteuning kunt gebruiken in je weg naar een gezonde zwangerschap?