Wensmama

Zelf je buik masseren?

Wist je dat je op een best simpele en effectieve manier kunt werken aan het vergroten van je vruchtbaarheid? Gewoon vanuit je eigen fijne thuis-omgeving, op het moment dat voor jou past en prettig is.

Juist nu in jouw situatie. Ter ondersteuning van je traject.

Om je vruchtbaarheid én de vruchtbaarheid van je partner te optimaliseren.

Misschien ben je al een tijdje bezig om zwanger te worden. 

Natuurlijk of geassisteerd in het ziekenhuis met behulp van een (IUI, IVF, ICSI) traject.

Je hebt al gemerkt dat er best veel mogelijk is om zelf je vruchtbaarheid een extra duwtje in je de juiste richting te geven.

Er zijn veel manieren om hiermee aan de slag te gaan. Fertiliteitsmassage is er één van. 

Maar er is meer. 

In mijn praktijk leer ik iedere client een speciale techniek aan om nog meer te werken aan het verbeteren van je vruchtbaarheid. Als een soort van ‘follow-up’ van de fertiliteitsmassages die ik geef in mijn praktijk. Maar ook om je nóg meer waardevolle ondersteuning te bieden wanneer je je aan het voorbereiden bent op een gezonde zwangerschap.

Goed nieuws.

Een deel van de fertiliteitsmassage kan ik ook jou leren. Zodat je tijdens de verschillende fases van je cyclus dé perfecte en afgestemde ondersteuning aan je vruchtbare organen kunt geven. De techniek kan je makkelijk dagelijks integreren in je voorbereiding op een gezonde zwangerschap.

Door de massage ondersteun je je hormonale balans, je lever tijdens het detoxen (met name bij veel medicatie tijdens een geassisteerd traject als IUI, IVF en ICSI)  

sterren bruin

De massage draagt bij aan het afvoeren van afvalstoffen. Daarnaast zal de massage invloed hebben op de stand van je baarmoeder. Door de massage wordt je baarmoeder gestimuleerd haar natuurlijke positie weer in te nemen. 

sterren bruin

Menstruatieklachten nemen daardoor af of verdwijnen helemaal. 

sterren bruin

Je baarmoederslijmvlies bouwt beter op en spanning in je buik verdwijnt. 

sterren bruin

De massage helpt je baarmoeder om ‘oud bloed’ lost te laten en heeft een positief effect op je baarmoeder slijmvlies en de innesteling

sterren bruin

De massage verbetert de kwaliteit en de kwantiteit van je eicellen. 

De gehele training is nu te volgen op video. En om je nóg meer ondersteuning te geven heb ik een waardevolle bundel ontwikkeld met de training zelfhulp fertiliteitsmassage, vruchtbaarheidsaffirmaties en een waardevolle vruchtbaarheids meditatie die je in kunt zetten op moeilijke momenten waarin je merkt dat je te veel in je hoofd zit.


In de training wordt precies uitgelegd wanneer in je cyclus, je welke techniek toepast en waar je rekening mee dient te houden. Om de massage toe te passen heb je een klein beetje olie nodig en een rustige plek waar je kunt liggen.

Deze Happy Belly Bundel kost €47,00 en kun je hier bestellen

Wanneer je de massage regelmatig gaat toepassen, zul je echt effect merken.

De massage heeft niet alleen effect op je vruchtbare organen, maar je gaat ook merken dat er iets gebeurt in het contact dat je hebt met je baarmoeder, met je buik. Zó belangrijk als voorbereiding op je zwangerschap!

IMG 2755
IMG 2754 2

PS. De training is trouwens niet alleen voor jou maar ook voor je partner. Regelmatige massage van de onderbuik heeft namelijk ook invloed op de kwaliteit én de kwantiteit van zaadcellen.

ingrid van wensmama

Over ingrid

Ingrid is holistisch massagetherapeut met een specialisatie in fertiliteitsmassage. Ik ondersteun jou in het optimaliseren van je vruchtbaarheid zodat je slagingskansen op een gezonde zwangerschap groter worden.

Aanbod

Podcast

In mijn podcast deel ik regelmatig over thema’s die zo herkenbaar kunnen zijn wanneer een zwangerschap langer duurt dan verwacht. Ook deel ik tips over het optimaliseren van je vruchtbaarheid vanuit aandacht en contact met je lijf.