Je bent al een tijdje bezig om zwanger te worden

Wat voor veel vrouwen een bijzondere en mooie tijd is, lijkt het voor jou steeds lastiger te zijn

Je bent al een tijdje bezig om zwanger te worden. Wat voor veel vrouwen een bijzondere en mooie tijd is, lijkt het voor jou steeds lastiger te zijn. Je voelt je al best een tijdje onzeker. En ook al wil je dat dit nu niet ineens je leven gaat beheersen, het uitblijven van een zwangerschap of het verlies van je kindje roept veel vragen bij je op. Ook merk je dat je wens op veel gebieden zo van invloed is. Hoe je je dagelijks voelt, hoe je je werk doet en inmiddels gebeurd er ook veel op sociaal vlak waarin je de (tijds)druk voelt omdat je vrienden wel ‘gewoon’ zwanger worden en blijven.

Er zal toch niets mis met me zijn? De stap om naar je huisarts te gaan en mogelijk een medisch traject te starten voelt nog als iets te snel.

Je weet inmiddels dat er best veel manieren zijn om je vruchtbaarheid te vergroten maar hoe pak je dit nu aan?

wensmama fertiliteitsmassage en coaching
sterren bruin
Hoe vergroot je je slagingskansen tijdens een IVF traject?

Heb jij het gevoel dat je iets extra’s wilt doen?

Ik geloof erin dat aandacht voor je fysieke vruchtbaarheid samen met aandacht voor je body & mind connection, een must is wanneer je zwanger wilt worden.

Heb jij het gevoel dat je iets extra’s wilt doen?
Dat je tijdens je weg naar het zwanger worden, je goed wilt voorbereiden? Zit je in een geassisteerd vruchtbaarheidstraject en wil je naast het medische stuk ook aandacht besteden aan wat er emotioneel in je omgaat?

Het maken van de keuze om echt aan de slag te gaan met het optimaliseren van je vruchtbaarheid én voor je wens voor op een gezonde zwangerschap is, de eerste stap die jij nu te nemen hebt.

buik bruin

Daarom is het online Happy Belly programma ook zo bijzonder. Vanuit mijn werk als holistisch massagetherapeut met specialisatie fertiliteit, werk ik vanuit een holistisch perspectief. Vanuit deze gedachte kijk ik naar jouw totaalplaatje, je blauwdruk om je zo optimaal voor te bereiden op je zwangerschap.

4 maanden online programma

In dit online programma is er aandacht voor het optimaliseren van je vruchtbaarheid in een brede zin. We kijken naar de aspecten die je vruchtbaarheid kunnen beïnvloeden en ik leer je stap voor stap hoe jij zélf je vruchtbaarheid kunt verbeteren.

Ook is er veel aandacht voor Mindset. Om jou weer te herinneren dat je al vruchtbaar bent, dat het al helemaal OK bij je is en om je te helpen in hoe je kunt ontspannen in deze periode. Om zo de volgende stap weer te kunnen maken na een enorme tegenslag of na zwangerschapsverlies. Om je fysieke gezondheid te verbeteren zodat jouw lichaam straks voor jou gaat werken.

Dit is wat we gaan doen:

1

Je gaat ontdekken hoe fijn het (weer) is om vanuit verbinding met je lijf dus minder medische aandacht te geven aan je kinderwens

2

Je stopt met uitpluizen op Google en sociale media. Je gaat leren hoe je zélf keuzes kan maken die je een stap verder helpen én die kloppend voelen. 

3

Je gaat bouwen aan een fundament voor je hele systeem. Fysiek, mentaal én emotioneel gaan we hieraan werken.

4

Je gaat leren hoe je je kansen vergroot bij een geassisteerd traject (IUI, IVF, ICSI)

Wat anderen zeggen

happy belly programma review 4
happy belly programma review 3
happy belly programma review 2
happy belly programma review 1
wensmama scheur 2
blaadje bruin
wensmama scheur 2
wensmama fertiliteitsmassage en coaching
ingrid schoonveld wensmama

Wat levert dit programma je op?

sterren bruin

Door zelf hulp massage regelmatig toe te passen ondersteun je je hormonale balans, je lever tijdens het detoxen (met name bij veel medicatie tijdens een geassisteerd traject als IUI, IVF en ICSI) , verbetert de kwaliteit en kwantiteit van je eicellen en de opbouw van je baarmoeder slijmvlies.

sterren bruin

Je komt alles te weten over het optimaliseren van je vruchtbaarheid met behulp van voeding en de juiste suppletie

sterren bruin

Je ontdekt hoe je de draad weer krachtig op kunt pakken na tegenslagen en / of zwangerschapsverlies

sterren bruin

Je leert hoe je je kansen vergroot bij een geassisteerd traject (IUI, IVF, ICSI)

sterren bruin

Je gaat werken aan je vertrouwen in het proces, in jezelf, je leert hoe je met tegenslagen om kunt gaan én hoe je een vanuit vertrouwen een volgende stap gaat maken naar wél een gezonde zwangerschap. Vanaf nu kijk je anders tegen je vruchtbaarheid aan!

sterren bruin

Je leert hoe je omgaat met een diagnose die je onlangs kreeg over jullie fertiliteit en hoe je samen met deze diagnose of uitslag ook een volgende stap maakt naar een gezonde zwangerschap.

buik bruin

Praktisch

Online omgeving

Je krijgt direct toegang tot alle modules in je eigen online omgeving. De informatie blijft altijd voor je beschikbaar (ook de updates die ik in de toekomst doe)  en je kunt er mee bezig op het moment dat het voor jou uitkomt.

LIFETIME Toegang

Je houdt voor altijd toegang tot het programma, dus voor zolang het voor jou nodig is!

Daarnaast hou je toegang tot de coaching calls en de masterclasses (ook welke later nog worden toegevoegd)

 Onderzoek heeft aangetoond dat wanneer je onderdeel bent van een community waar je je vragen kwijt kunt en je verhaal kunt delen, dit stressverlagend werkt. Dit heeft een gunstig effect op slagingskansen.

Maandelijkse Live Coaching

Je ontvangt toegang tot de maandelijkse Coaching Calls waarin ik groepscoaching geef. 

Je investering
Je betaald nu geen €1297,- maar €497,- om onbeperkt toegang te krijgen tot het programma*.

*betaling in 4 maandelijkse termijnen van €127,00 is mogelijk

Vandaag nog beginnen? Dat kan!
Na je inschrijving ontvang je een bevestiging en kun je snel aan de slag met de eerste module.