Omega 3 visolie bestellen

Dat omega 3 ook goed is voor je vruchtbaarheid, dat wist je waarschijnlijk al wel

Maar dat de juiste omega 3 kiezen wat mij betreft een MUST is tijdens je pre-conceptie fase én tijdens je zwangerschap, dat ga ik je hier uitleggen.

Waarom?
Er is veel troep op de markt. En ik wil dat jij de beste keuze kunt maken. En zeker als het gaat om voeding en suppletie. Hier is zoveel winst in te behalen!
Er zijn heel wat firma’s die visolie aanbieden, tegen een breed scala aan prijzen (die op het oog nogal uiteen lijken te lopen). Schijnbaar goedkopere producten zoals bekende drogisterijen en orthomoleculaire merken bevatten lage doseringen van de werkzame stoffen (het gaat om de werkzame stoffen EPA en DHA); je moet heel wat capsules slikken om aan wetenschappelijk werkzame doseringen te komen waardoor het product ineens een stuk duurder blijkt te zijn.

wensmama
sterren bruin
wensmama
buik bruin

Je omega 3/omega 6 verhouding

De meeste mensen hebben een verkeerde verhouding omega 3 en 6 in hun lichaam. Soms is omega 6 zelfs 30 keer zoveel aanwezig als omega 3.

Welk merk adviseer ik mijn cliënten?

Ik kies voor Eqology. Ten eerste omdat de Pure Artic Oil die Eqology biedt een vloeibaar product is.
Zoals eerder benoemd; er zijn heel veel aanbieders van Omega 3. Echter, het gaat bijna altijd om supplementen in gecapsuleerde vorm.

De capsule moet rondom de olie gesmolten worden; dit gebeurt meestal onder verhitting waardoor ook de omega 3 vetzuren beschadigd raken.
Eqology biedt olie in vloeibare vorm aan. De olie wordt direct na de vangst koud geperst, zodat er geen kans bestaat dat de olie ranzig wordt.

omega-3-test-manual
eqology

Bloedtest

Eqology werkt met een eenvoudige bloedtest (vingerprik) om de stand van zaken in jouw lijf duidelijk te maken. Eqology garandeert dat je zakt naar maximaal 1 tot 5 (dus maximaal nog 5x zoveel omega 6 als 3) in 4 maanden.
Bij waardes boven 5 is er sprake van een ontstekingsreactie en het sluiten van cellen in je lichaam. Gemiddeld wordt een waarde van 17 gemeten bij mensen die de eerste test doen.

Je cellen vernieuwen zichzelf iedere drie maanden. In deze periode kun je je cellen (denk ook aan eicellen, baarmoederslijmvlies, spermacellen) verbeteren. Na vier maanden herhaal je het vingerprikje en dan is het verschil zichtbaar. De test wordt uitgevoerd door een laboratorium waar je de teststrook zelf naartoe kunt sturen.

Waarom Eqology?

Het merk wat ik gebruik en adviseer is niet in winkels beschikbaar, maar wordt aangeboden door therapeuten en coaches die werken met dit product.

Je krijgt met een auto-order elke maand een fles toegestuurd zolang je dat wilt; je hoeft dus niet telkens erom te denken een nieuwe fles aan te schaffen wanneer deze op is.

De kracht van omega 3 zit hem in blijvend gebruik: het zijn onmisbare voedingsstoffen.

Nog even wat feitjes op een rij

sterren bruin

100 % arctische wilde, biologische visDuurzaam geproduceerd en MSC gecertificeerd; Ze vissen daarnaast in de zuiverste zeeën ter wereld en houden sterk rekening met overbevissing (MSC keurmerk). Voor hun andere producten gebruiken ze overige delen van de vis, zoals vis-collageen (in hun ‘collageen’ product om je gewrichten, kapsels, banden en orgaanvliezen te versterken). De hele vis wordt dus gebruikt; er wordt niets weg gegooid.

sterren bruin

Het is een vloeibare olie. Géén capsule! Capsules worden verhit, waardoor de werkzame stoffen oxideren. De visolie in de capsule wordt ranzig en verliest z’n werking, je hebt er dan niks aan

sterren bruin

Meten is weten; Eqology bied een bloedtest die het volledige spectrum van Omega vetzuren meet in je bloed

sterren bruin

Het is de hoogst gedoseerde olie, en houdt rekening met je lichaamsgewicht. Na 4 maanden gebruik zit je daarom binnen de 1:4 index (omega 3:6 verhouding. Een index boven de 1:4 geeft je een hoger risico op een verminderde vruchtbaarheid)

sterren bruin

Het bevat 10 microgram Vitamine D3, waar de meeste Nederlanders ook tekort aan komen.

sterren bruin

Het bevat olijfolie-antioxidanten (hydroxytyrosol) die tevens bewezen
effectief zijn in de preventie van hart- vaatziekten.

wensmama scheur 2
blaadje bruin
wensmama scheur 2

Wat doet Omega 3 nu precies voor je vruchtbaarheid?

Je hoormoonhuishouding
De verhouding omega 3 en 6 moet in jouw lijf moet in balans zijn. Als deze balans niet klopt sluiten je cellen zich af; de wanden van je cellen sluiten. Daardoor nemen de cellen voedingsstoffen (die je nu zo hard nodig hebt) moeilijker op. Een goede hormoonwerking is afhankelijk van de toegankelijkheid van je cellen. Toevoegen van omega 3 zorgt voor een betere hormoonhuishouding en een betere vruchtbaarheid.

Je algehele voortplantingssysteem
Bij een tekort aan omega 3 ontstaan sluimerontstekingen. Kleine ontstekingen waar je niet direct iets van hoeft te merken, maar die je lichaam veel energie kosten. Je immuunsysteem staat daardoor constant ‘aan’. Je lijf stelt prioriteiten. Jij gaat voor. Je lichaam wil zichzelf altijd genezen. Al je energie wordt gebruikt om deze ontstekingen aan te pakken. Je voortplantingssysteem is het eerste wat uitgeschakeld wordt. Een sluimerontsteking is een veel voorkomende oorzaak voor het uitblijven van een zwangerschap. Omega 3 pakt deze sluimerontstekingen aan. Je energie weer terug en meer kans op een zwangerschap.

wensmama coaching en massage
wensmama fertiliteitsmassagetherapeut
ingrid schoonveld van wensmama

En verder...

Kwaliteit eicellen, baarmoederslijmvlies
Omega 3 helpt bij het verbeteren van de kwaliteit van je eicellen en baarmoederslijmvlies.

Ook voor mannen.
Omega 3 verhoogt de kwaliteit en beweeglijkheid van het sperma en zorgt ervoor dat minder vaak afwijkingen voorkomen. Dit komt doordat vrije radicalenschade beperkt wordt en het immuunsysteem ondersteund wordt. Een slecht immuunsysteem kan ervoor zorgen dat het sperma van minder goede kwaliteit is.

Bij zwangerschap
Te veel vis eten wordt tijdens de zwangerschap afgeraden vanwege giftige contaminanten zoals kwik. Kwik is schadelijk voor de pasgeborene. Toch levert zeevoedsel zoals vis, garnalen, mosselen, krab en gamba’s belangrijke bouwstoffen voor de ongeborene. Bovendien zijn vis, schaal- en schelpdieren rijk aan omega 3 vetzuren. Dit zijn essentiële vetten voor zowel moeder als pasgeborene.

Onze hersenen bestaan voor 50% uit omega-3 vetzuren. De ontwikkeling van het zenuwstelsel maakt een spurt in het derde trimester van de zwangerschap. Om aan de vraag van de foetus te voldoen, wordt de voorraad van de moeder aangesproken. Indien deze een lage status aan omega 3 vetzuren in haar bloed en weefsels heeft, worden voorraden uit de hersenen aangesproken. Dit is een belangrijke oorzaak van zwangerschaps-dementie en postnatale depressies.

wensmama scheur 2

Starten met omega 3!

Yes! Wanneer je wilt beginnen met omega 3 olie raad ik je aan om het tenminste 6 maanden te proberen. Je kunt dan ook goed het verschil zien (middels 2 bloedtesten) en ervaren in je lichaam.

Je krijgt met een auto-order elke maand een fles toegestuurd zolang je dat wilt; je hoeft dus niet telkens erom te denken een nieuwe fles aan te schaffen wanneer deze op is. De kracht van omega 3 zit hem in blijvend gebruik: het zijn onmisbare voedingsstoffen.

wensmama scheur 2

Praktische informatie

Investering

Je investering; nog geen €1,40 per dag
Je betaald maandelijks €39,00 per flesje (exclusief verzendkosten van €5,90)

Tip: Wanneer je er maandelijks nog een product toevoegt aan je maandelijkse (bijvoorbeeld bij 2 flesjes omdat je partner het ook gaat gebruiken) betaal je geen verzendkosten.

Maand 1

Je start altijd met een dubbele dosis in de eerste maand. Daarom start je met 2 flessen. De eerste maand betaal je dan €122,00 ,- voor 2 flessen (inclusief bloedtesten).

Maand 2 en verder

Vanaf maand 2 en de daaropvolgende maanden betaal je €39,00 (exclusief verzendkosten van €5,90)

Je betaling gaat automatisch. Hierdoor wordt jij ontzorgt en heb je altijd én op tijd je olie in huis zodat jij nooit zonder olie komt te zitten. Op deze manier kun je gericht werken aan een betere verhouding omega 3/6 in je bloed wat ten goede komt aan het optimaliseren van je vruchtbaarheid.

omega-3-test-manual
eqology

Duur?

Vergelijk het met het eten van vis. Driemaal per week vette vis eten is veel duurder én je krijgt ermee niet voldoende omega 3 binnen.

Zie deze olie als voeding. Zet het op je boodschappenlijstje (iets meer dan 1 euro per dag en haal iets anders uit je boodschappenkar). Je gezondheid is dit ZO waard, er is echt geen product dat hieraan kan tippen.

De prijs- kwaliteitverhouding is top. Er is heel veel troep op de markt. Capsules, niet zuivere olie met een veel te lage dosering. Als je de dosering wilt halen die nodig is om tot een goede bloedwaarde te komen moet je veel (heel veel) capsules slikken. Die kun je net zo goed niet nemen, want je bereikt de goede bloedwaardes simpelweg niet.

Niet testen?

Wil je zonder testen starten met de olie? Dat kan ook. Je betaald dan de eerste maand €78,00 voor 2 flessen. Vervolgens betaal je voor iedere maand de gebruikelijke €39,00 per flesje.

buik bruin

Direct starten met een goede basis om je vruchtbaarheid te optimaliseren?

Je kunt hieronder direct, online je bestelling doen. Wij maken je bestelling in orde en je ontvangt een persoonlijk bericht met de instructies.

sterren bruin

Kies je voor een bloedtest? De eerste bloedtest krijg je van ons. De tweede bloedtest wordt na 4 maanden automatisch naar je toegestuurd.

sterren bruin

Na je betaling heb je je pakket binnen een week in huis. We zullen na een aantal weken een gratis consult met je inplannen (naar behoefte) waarin we je eventuele (andere) vragen rondom het optimaliseren van je vruchtbaarheid kunnen beantwoorden.