Wensmama

#6 Mijn inzicht na ruim 4 jaar aanrommelen

Het is september en Novi  is bijna jarig. In september merk ik vaak dat ik momentjes heb waarop ik terugkijk op de periode voor de geboorte van Novi.

Dat is inmiddels bijna 3 jaar geleden.  De jaren voor haar geboorte heb ik te maken gehad met herhaalde miskramen en een buitenbaarmoederlijke zwangerschap welke ik zelf bijna niet heb overleefd.

Hoewel ik intens geniet van het moederschap, voel ik de rauwe pijn en het verdriet nog in mijn lijf. Deze aflevering laat dat ook weer heel duidelijk zien.

Vind je het fijn om naar aanleiding van deze aflevering contact te hebben?

Je kunt een afspraak voor een gratis kennismaking plannen. Dit kan hier >>

https://wensmama.clientomgeving.nl/afspraak-maken

Meer inspiratie of een DM sturen? Volg Ingrid op www.wensmama.nl of connect met me via Instagram >>https://www.instagram.com/wensmama.nl/

ingrid van wensmama

Over ingrid

Ingrid is holistisch massagetherapeut met een specialisatie in fertiliteitsmassage. Ik ondersteun jou in het optimaliseren van je vruchtbaarheid zodat je slagingskansen op een gezonde zwangerschap groter worden.

Aanbod

Podcast

In mijn podcast deel ik regelmatig over thema’s die zo herkenbaar kunnen zijn wanneer een zwangerschap langer duurt dan verwacht. Ook deel ik tips over het optimaliseren van je vruchtbaarheid vanuit aandacht en contact met je lijf.