Wensmama

#3 Hoe maak je de juiste keuzes voor of tijdens een IVF traject?

Een ivf-traject is niet makkelijk en niet voor iedereen. Ik wil je in deze aflevering meenemen in mijn visie op geassisteerde trajecten om zo ook een ivf-traject beter te begrijpen. De verschillende opties af te wegen, de juiste vragen te stellen en bij jezelf, samen met je partner na te gaan of het nog klopt wat jullie aan het doen zijn. Om op deze manier keuzes te maken. Niet alleen maar vanuit het hoof maar juist met je hele lichaam, zodat het kloppend voelt waar je mee begint.

Benieuwd wat mijn persoonlijke begeleiding in in jouw situatie kan betekenen? Boek dan hier je kennismaingscall: https://calendly.com/undertheskin/bel-afspraak?back=1&month=2022-01

Wil je meteen een afspraak plannen voor fertiliteitsmassage? Dit kan hier >>

https://wensmama.clientomgeving.nl/afspraak-maken

Meer inspiratie of een DM sturen? Volg Ingrid op www.wensmama.nl of connect met me via Instagram >>https://www.instagram.com/wensmama.nl/

ingrid van wensmama

Over ingrid

Ingrid is holistisch massagetherapeut met een specialisatie in fertiliteitsmassage. Ik ondersteun jou in het optimaliseren van je vruchtbaarheid zodat je slagingskansen op een gezonde zwangerschap groter worden.

Aanbod

Podcast

In mijn podcast deel ik regelmatig over thema’s die zo herkenbaar kunnen zijn wanneer een zwangerschap langer duurt dan verwacht. Ook deel ik tips over het optimaliseren van je vruchtbaarheid vanuit aandacht en contact met je lijf.