Wensmama

#2 Wat je kunt doen bij teleurstelling of annulering van je IVF traject

Momenteel zitten we nog steeds in een lastig tijd waarin er veel gevraagd wordt van ons zorgsysteem. Met als gevolg dat sommige IVF trajecten opgeschoven moeten worden. Voor veel vrouwen zorgt dit voor nog meer stress en frustratie en dit is niet bevordelijk voor je vruchtbaarheid.

Hoe verhoud jijen tot teleurstellingen tijdens je IVF traject? En hoe ga je om met de extra ruimte die er ontstaat wanneer je traject wordt uitgesteld?

Benieuwd wat mijn persoonlijke begeleiding in in jouw situatie kan betekenen? Boek dan hier je kennismaingscall: https://calendly.com/undertheskin/bel-afspraak?back=1&month=2022-01

Wil je meteen een afspraak plannen voor fertiliteitsmassage? Dit kan hier >>

https://wensmama.clientomgeving.nl/afspraak-maken

Meer inspiratie? Volg Ingrid op www.wensmama.nl of connect met me via Instagram >>https://www.instagram.com/wensmama.nl/

ingrid van wensmama

Over ingrid

Ingrid is holistisch massagetherapeut met een specialisatie in fertiliteitsmassage. Ik ondersteun jou in het optimaliseren van je vruchtbaarheid zodat je slagingskansen op een gezonde zwangerschap groter worden.

Aanbod

Podcast

In mijn podcast deel ik regelmatig over thema’s die zo herkenbaar kunnen zijn wanneer een zwangerschap langer duurt dan verwacht. Ook deel ik tips over het optimaliseren van je vruchtbaarheid vanuit aandacht en contact met je lijf.