Iedere dag zélf je vruchtbaarheid vergroten | Wensmama

Iedere dag zélf je vruchtbaarheid vergroten

Wist je dat je op een best simpele en effectieve manier kunt werken aan het vergroten van je vruchtbaarheid? Gewoon vanuit je eigen fijne thuis-omgeving, op het moment dat voor jou past en prettig is.
Juist nu in jouw situatie. Om het zwanger worden te versnellen. Ter ondersteuning van je traject. Om je vruchtbaarheid en de vruchtbaarheid van je partner te optimaliseren.

Misschien ben je al een tijdje bezig om zwanger te worden. Natuurlijk of geassisteerd in het ziekenhuis  met behulp van een (IUI, IVF, ICSI) traject in het ziekenhuis. Je hebt al gemerkt dat er best veel mogelijk is om zelf je vruchtbaarheid een extra duwtje in je de juiste richting te geven.

Er zijn veel manieren om hiermee aan de slag te gaan. Fertiliteitsmassage is er  één van. Fertiliteitsmassages kun je ontvangen in mijn praktijk.

Maar er is meer. In mijn praktijk leer ik iedere client een speciale techniek aan om nog meer te werken aan het verbeteren van je vruchtbaarheid. Als een soort van ‘follow-up’ van de fertiliteitsmassages die ik geef in mijn praktijk. Maar ook om je nóg meer waardevolle ondersteuning te bieden wanneer je je aan het voorbereiden bent op een gezonde zwangerschap.

Goed nieuws. Een deel van de fertiliteitsmassage kan ik ook jou leren. Zodat je tijdens de verschillende fases van je cyclus dé perfecte en afgestemde ondersteuning aan je vruchtbare organen kunt geven. De techniek kan je makkelijk dagelijks integreren in je voorbereiding op een gezonde zwangerschap.

Wat gaat het regelmatig masseren van je buik je opleveren?

  • Door de massage ondersteun je je hormonale balans, je lever tijdens het detoxen (met name bij veel medicatie tijdens een geassisteerd traject als IUI, IVF en ICSI) Â
  • De massage draagt bij aan het afvoeren van afvalstoffen. Daarnaast zal de massage invloed hebben op de stand van je baarmoeder. Door de massage wordt je baarmoeder gestimuleerd haar natuurlijke positie weer in te nemen. Menstruatieklachten nemen daardoor af of verdwijnen helemaal. Je baarmoederslijmvlies bouwt beter op en spanning in je buik verdwijnt.
  • De massage helpt je baarmoeder om ‘oud bloed’ lost te laten en heeft een positief effect op je baarmoeder slijmvlies en de innesteling
  • De massage verbetert de kwaliteit en de kwantiteit van je eicellen. Bovendien helpt het regelmatig masseren van je buik om litteken weefsel te verminderen of zelfs op te lossen.
  • Er ontstaat ruimte voor vertrouwen in je lichaam en in je weg naar het zwanger worden door meer dan anders contact te voelen met je buik

Wil je de zelfhulp fertiliteitsmassage leren?
Dan heb ik iets moois voor je! De gehele training is nu te volgen op video.
In de training wordt precies uitgelegd wanneer in je cyclus, je welke techniek toepast en waar je rekening mee dient te houden. Om de massage toe te passen heb je een klein beetje olie nodig en een rustige plek waar je kunt liggen.

Je investering is: 27,- (je houdt altijd toegang tot de video)

Ik wil graag de zelfhulp training bestellen

Wanneer je de massage regelmatig gaat toepassen, zal je echt effect merken. De massage heeft niet alleen effect op je vruchtbare organen, maar je gaat ook merken dat er iets gebeurt in het contact dat je hebt met je baarmoeder, met je buik.
De training is trouwens niet alleen voor jou maar ook voor je partner. Regelmatige massage van de onderbuik heeft namelijk ook invloed op de kwaliteit én de kwantiteit van zaadcellen.

wensmama

Ingrid Schoonveld is fertiliteits massagetherapeut en ervaringsdeskundige.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: