Wat zijn de kosten van fertiliteitsmassage?

Kosten fertiliteitsmassage & vruchtbaarheids
coaching

Fertiliteitsmassage & coaching

Het verbeteren van je vruchtbaarheid door fertiliteitsmassage is geen 'quick-fix'. Was het maar zo simpel.  Ik heb gemerkt dat bijna iedere vrouw die ik behandel een andere aanpak verdient.

Ik werk vanuit een holistische visie en dat betekent dat ik alle aspecten rondom je vruchtbaarheid meeneem.  Ik kijk  naar de mate van je klachten, hoe dit je emotioneel en lijfelijk raakt, maar ook naar voeding en suppletie. 

Ik werk graag met vrouwen die willen écht willen investeren in hunzelf.  Over het algemeen zijn er 3 tot 6 sessies nodig om fysieke veranderingen te ervaren en weer in contact te komen met jezelf. Teven om hetgeen je hebt ervaren tijdens onze sessies, te integreren in je dagelijks leven.  

In deze periode...

  • Heb je gedurende 3 maanden iedere cyclus tenminste 2 sessies fertiliteitsmassagetherapie (bij punctie /terugplaatsing kan er een extra sessie worden ingepland).
  • Ontvang je de video-training zelfhulp fertiliteitsmassage
  • Is er aandacht voor voeding en supplementen, inclusief een persoonlijk advies en merkenlijst .
  • Is er veel aandacht voor  je vruchtbare mindset en alles wat je emotioneel bezighoudt (misschien wel bezet houdt) rondom zwangerschap
  • kan je me gedurende deze periode onbeperkt mailen voor extra advies of support 

Praktisch


Bij de eerste sessie nemen we de tijd om je klachten en specifieke vragen rondom je vruchtbaarheid door te nemen. Dit doen we aan de hand van een intake die je voorafgaand invult.

Wil je natuurlijk zwanger worden? Dan heb je over het algemeen de mogelijkheid om zelf te bepalen welke voorbereiding bij jou past. Over het algemeen kan gezegd worden dat na drie behandelingen duidelijk verbetering zichtbaar is. Het is verstandig om de massage iedere maand in de praktijk te herhalen en daarnaast de zelfhulp-massage, waarvan je een uitgebreide training ontvangt, regelmatig toe te passen totdat je zwanger bent.

Bij zwanger worden en zeker bij een medisch traject als IUI, ICSI of IVF adviseer ik een voorbereidingsperiode van drie maanden. Tijdens deze periode vernieuwen alle cellen in je lichaam zich en nieuwe gewoontes worden opgeslagen. In deze drie maanden kun je ervoor zorgen dat de kwaliteit van je eicellen optimaal is en je baarmoeder in topconditie is.

Je Investering


Kennismaken met fertiliteitsmassage 
Een kennismaking sessie (inclusief uitgebreide intake) duurt 1,5 tot 2 uur en kost €147,00.

Let op! Hou er rekening mee dat je bij één losse sessie enkel een fertiliteitsmassage ontvangt en géén aanvullende begeleiding rondom het optimaliseren van je vruchtbaarheid.  

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen bij het optimaliseren van je vruchtbaarheid en je dat wat je emotioneel bezighoudt rondom zwanger worden, werk ik bij voorkeur met meerdere sessies.

Vergoeding zorgverzekering
De fertiliteitsmassages komen (deels) in aanmerking voor een vergoeding van je zorgverzekering. Je kunt hier bekijken of jouw verzekeraar de kosten (deels) vergoed.


Weet je nog niet zo goed of fertiliteitsmassage & coaching bij jouw situatie past  of heb je nog vragen?

Plan een gratis belafspraak waarin we jouw specifieke situatie onder de loep nemen en kunnen we kijken wat in jouw situatie het meest passend zal zijn. Lees ook HIER de meest gestelde vragen over fertiliteitsmassage.