Wat zijn de kosten van fertiliteitsmassage?

Kosten fertiliteitsmassage & vruchtbaarheids
coaching

Fertiliteitsmassage & coaching

Ik werk uitsluitend met een pakket waarin je tenminste 5 sessies  fertiiliteitsmassage ontvangt.  Over het algemeen zijn er 3 tot 8 sessies nodig om fysieke veranderingen te ervaren en weer in contact te komen met jezelf. Teven om hetgeen je hebt ervaren tijdens onze sessies, te integreren in je dagelijks leven.  

Waarom?
Het verbeteren van je vruchtbaarheid door fertiliteitsmassage is geen 'quick-fix' Was het maar zo simpel.  Het vraagt dus ook wat van jou.
Ik heb echt gemerkt dat bijna iedere vrouw die ik behandel een andere
aanpak vraagt. Ik werk vanuit een holistische visie en dat betekent dat ik alle aspecten rondom je vruchtbaarheid   Ik kijk hierbij naar de mate van je klachten, hoe dit je emotioneel en lijfelijk raakt, maar ook naar voeding en suppletie. Ook naar de tijd die je hebt (of je je zelf geeft) om je voor te bereiden op je zwangerschap.

In deze periode...

  • Heb je iedere cyclus tenminste 1 sessie fertiliteitsmassage & vruchtbaarheidscoaching (bij punctie /terugplaatsing kunnen er extra sessie worden ingepland)
  • Ontvang je de video-training zelfhulp fertiliteitsmassage
  • Is er aandacht voor voeding en supplementen, inclusief een persoonlijk advies en merkenlijst .
  • Is er veel aandacht voor  je vruchtbare mindset en alles wat je emotioneel bezighoudt (misschien wel bezet houdt) rondom zwangerschap
  • kan je me gedurende deze periode onbeperkt mailen voor extra advies of support 

Praktisch


Bij de eerste sessie nemen we de tijd om je klachten en specifieke vragen rondom je vruchtbaarheid door te nemen. Dit doen we aan de hand van een intake die je voorafgaand invult. ​

Wil je natuurlijk zwanger worden? Dan heb je over het algemeen de mogelijkheid om zelf te bepalen welke voorbereiding bij jou past. Over het algemeen kan gezegd worden dat na drie behandelingen duidelijk verbetering zichtbaar is. Het is verstandig om de massage iedere maand in de praktijk te herhalen en daarnaast de zelfhulp-massage, waarvan je een uitgebreide training ontvangt, regelmatig toe te passen totdat je zwanger bent.

Bij zwanger worden en zeker bij een medisch traject als IUI, ICSI of IVF adviseer ik een voorbereidingsperiode van drie maanden. Tijdens deze periode vernieuwen alle cellen in je lichaam zich en nieuwe gewoontes worden opgeslagen. In deze drie maanden kun je ervoor zorgen dat de kwaliteit van je eicellen optimaal is en je baarmoeder in topconditie is.

Investering


De eerste sessie kost €127,00. In deze sessie krijg je een uitgebreide intake en ontvang je de video training zelfhulp fertiliteitsmassage. 

De volgende 4 sessies kosten  €87,00 per sessie.

Je rekent dit na iedere afloop van iedere sessie af per pin in de praktijk.

Vergoeding zorgverzekering
De fertiliteitsmassages die ik aanbied komt niet in aanmerking voor een vergoeding van je zorgverzekering.Kosten losse behandeling

Wil je enkel een losse behandeling?

Dit is zeker mogelijk. Voor een losse behandeling (inclusief uitgebreide intake en de training zelfhulp fertiliteitsmassage )
betaal je  €127,00 voor een sessie van 1,5 uur.

Wil je hierna nog een vervolg behandeling? Deze kost €97,00 voor 1,5 uur.

Vergoeding zorgverzekering
De fertiliteitsmassages die ik aanbied komen momenteel niet in aanmerking voor een vergoeding vanuit r de zorgverzekeraar. 
Weet je nog niet zo goed of fertiliteitsmassage & coaching bij jouw situatie past  of heb je nog vragen?


Plan een gratis belafspraak waarin we jouw specifieke situatie onder de loep nemen en kunnen we kijken wat in jouw situatie het meest passend zal zijn. Lees ook HIER de meest gestelde vragen over fertiliteitsmassage.