Wat zijn de kosten van fertiliteitsmassage?

Kosten fertiliteitsmassage & vruchtbaarheids
coaching

Traject fertiliteitsmassage & coaching

Ik bied je bij voorkeur een 1 op 1 traject met tenminste 3 sessies fertiliteitsmassage aan.

Waarom? Ik heb echt gemerkt dat bijna iedere vrouw die ik behandel een andere aanpak vraagt. Ik kijk hierbij naar de mate van je klachten en je persoonlijke situatie. Ook naar de tijd die je hebt (of je je zelf geeft) om je voor te bereiden op je zwangerschap.
Als we samen aan de slag gaan om je vruchtbaarheid te optimaliseren, stappen we in een coachingstraject van minimaal 3 maanden.

In deze periode...

  • Heb je iedere maand 1 fertiliteitsmassage van 1 uur (totaal van ieder consult: 1,5 uur) 
  • Ontvang je de training zelfhulp fertiliteitsmassage
  • Krijg je een consult over voeding en supplementen, inclusief een persoonlijk advies en merkenlijst  (vind plaats in de praktijk of via Skype)
  • Ontvang je een consult over je vruchtbare mindset (vind plaats in de praktijk of via Skype)
  • kan je me gedurende deze periode onbeperkt mailen of bellen voor extra advies of support 

Praktisch


Je plant je eerste afspraak voor je eisprong. Daarnaast vul je een uitgebreide intake in, die we als leidraad gebruiken.

Wil je natuurlijk zwanger worden? Dan heb je over het algemeen de mogelijkheid om zelf te bepalen welke voorbereiding bij jou past. Over het algemeen kan gezegd worden dat na drie behandelingen duidelijk verbetering zichtbaar is. Het is verstandig om de massage iedere maand in de praktijk te herhalen en daarnaast de zelfhulp-massage, waarvan je een uitgebreide training ontvangt, regelmatig toe te passen totdat je zwanger bent.

Bij zwanger worden en zeker bij een medisch traject als IUI, ICSI of IVF adviseer ik een voorbereidingsperiode van drie maanden. Tijdens deze periode vernieuwen alle cellen in je lichaam zich en nieuwe gewoontes worden opgeslagen. In deze drie maanden kun je ervoor zorgen dat de kwaliteit van je eicellen optimaal is en je baarmoeder in topconditie is.

Investering


Je investering is  €497,00 voor dit traject 
(betaling in termijnen is geen probleem, ik denk graag in oplossingen!)

Vergoeding zorgverzekering
De fertiliteitsmassages die ik aanbied zijn therapeutisch en worden per april 2019 (afhankelijk van je zorgpakket) vergoed door de zorgverzekeraar. Wil je weten wat er vanuit jouw pakket mogelijk is? Neem contact met me op!Kosten losse behandeling


Heb je geen tijd om je 3 maanden voor te bereiden? Of staat er binnenkort een punctie of terugplaatsing voor je gepland en wil je van te voren een losse behandeling inplannnen?

Dit is zeker mogelijk. Voor een losse behandeling (inclusief uitgebreide intake en de training zelfhulp fertiliteitsmassage )
betaal je  €127,00 voor een sessie van 1,5 uur.

Wil je hierna nog een vervolg behandeling? Deze kost €97,00 voor 1,5 uur.

Vergoeding zorgverzekering
De fertiliteitsmassages die ik aanbied zijn therapeutisch en worden per april 2019 (afhankelijk van je zorgpakket) vergoed door de zorgverzekeraar. Wil je weten wat er vanuit jouw pakket mogelijk is? Neem 
contact met me op!
Weet je nog niet zo goed of fertiliteitsmassage & coaching bij jouw situatie past  of heb je nog vragen?


Plan een gratis belafspraak waarin we jouw specifieke situatie onder de loep nemen en kunnen we kijken wat in jouw situatie het meest passend zal zijn. Lees ook HIER de meest gestelde vragen over fertiliteitsmassage.


Wil jij je vruchtbaarheid verbeteren?

Meld je dan aan voor de Gratis Gids met daarin 5 geheimen waarmee je direct aan de slag kunt om je vruchtbaarheid te optimaliseren.

Met je aanvraag ga je ermee akkoord dat je max 2 mailings  per week ontvangt over het optimaliseren van je vruchtbaarheid. Hiervoor kun je je natuurlijk elk moment weer afmelden.
Download de Gratis Gids
close-link