Zelf je vruchtbaarheid optimaliseren met zelfhulp fertiliteitsmassage

Zelf je vruchtbaarheid optimaliseren met de zelfhulp fertiliteitsmassage 

Wil je direct beginnen met het optimaliseren van je vruchtbaarheid?  Dan heb ik goed nieuws voor je!
Want wist je dat je hier zelf veel in kunt doen? Om het zwanger worden te versnellen?
Om je vruchtbaarheid en de vruchtbaarheid van je partner te optimaliseren?  

Je bent misschien al een tijdje bezig om zwanger te worden. Natuurlijk of geassisteerd in het ziekenhuis  met behulp van een (IUI, IVF, ICSI) traject in het ziekenhuis. Je hebt al gemerkt dat er best veel mogelijk is om zelf je vruchtbaarheid een extra duwtje in je de juiste richting te geven.Er zijn veel manieren om hiermee aan de slag te gaan. Fertiliteitsmassage is er één van. Fertiliteitsmassages kun je ontvangen in mijn praktijk.

Nog meer goed nieuws!
Een deel van de fertiliteitsmassage kun je zelf leren! Zodat je tijdens de verschillende fases van je cyclus dé perfecte en afgestemde ondersteuning aan je vruchtbare organen kunt geven. De techniek kan je makkelijk dagelijks integreren in je voorbereiding op een gezonde zwangerschap.

Wat levert het regelmatig toepassen van de zelfhelp massage je op?

 • heart
  Door de massage ondersteun je je hormonale balans, je lever tijdens het detoxen (met name bij veel medicatie tijdens een geassisteerd traject als IUI, IVF en ICSI)  
 • heart
   De massage draagt bij aan het afvoeren van afvalstoffen. Daarnaast zal de massage invloed hebben op de stand van je baarmoeder. Door de massage wordt je baarmoeder gestimuleerd haar natuurlijke positie weer in te nemen.  Menstruatieklachten nemen daardoor af of verdwijnen helemaal. Je baarmoederslijmvlies bouwt beter op en spanning in je buik verdwijnt. 
 • heart
  De massage helpt je baarmoeder om 'oud bloed' lost te laten en heeft een positief effect op je baarmoeder slijmvlies en de innesteling
 • heart
  De massage verbetert de kwaliteit en de kwantiteit van je eicellen. Bovendien helpt het regelmatig masseren van je buik om litteken weefsel te verminderen of zelfs op te lossen.
 • heart
  Er ontstaat ruimte voor vertrouwen in je lichaam en in je weg naar het zwanger worden door meer én anders contact te voelen met je buik

Wil je zelf aan de slag met fertiliteitsmassage?

Fertiliteitsmassage is een massage van je buik en je lage rug. Je baarmoeder ontvangt in normale situatie maar 3% van je totale bloedstroom.

Wanneer je te maken hebt met stress en /of vruchtbaarheidsklachten is dit zelfs nog minder.  Dit proces kun je door  een dagelijkse massage van je buik bevorderen. De techniek is er op gericht dat de doorbloeding van je baarmoeder en eierstokken flink toeneemt. Een enorme boost voor je vruchtbaarheid dus! De kwaliteit van je eicellen verbetert en je hormonen komen in balans. 

Fertiliteitsmassage zal ook een positief effect hebben op je menstruatie. Dit gebeurt wanneer afvalstoffen worden afgevoerd en je baarmoeder haar normale positie weer inneemt. Menstruatieklachten nemen daardoor af of verdwijnen helemaal. Je baarmoederslijmvlies bouwt beter op en spanning in je buik verdwijnt. Dé ideale omstandigheden voor een zwangerschap.

Wil je zelf aan de slag met fertiliteitsmassage? Dat kan!

Een deel van de massage die je in mijn praktijk krijgt, kun je zelf, thuis én iedere dag doen. 

Praktisch


In de video training wordt precies uitgelegd  wanneer in je cyclus, je welke techniek toepast en waar je rekening mee dient te houden. Om de massage toe te passen heb je een klein beetje olie nodig en een rustige plek waar je kunt liggen. 

Investering


Je investering het aanleren van de zelfhulp massage techniek is €32,-Wil je nog meer doen om je vruchtbaarheid nog meer te optimaliseren?

Heb je het gevoel dat je nog meer ondersteuning kunt gebruiken bij jouw specifieke situatie? Wil je niet meer afwachten en actie ondernemen?
Boek een gratis sessie van 30 minuten waarin we jouw specifieke situatie onder de loep nemen middels een uitgebreide intake.