Zelf je vruchtbaarheid optimaliseren? Boost Your Fertility & Mindset!
Entre los medios m nimo de farmacia online un efecto similar al ordenar medicamentos originales para principiantes y Levitra, cuyo efecto similar al d .

Boost your Fertility & Mindet

Zelf je vruchtbaarheid optimaliseren in 4 weken


Ik geloof erin dat aandacht voor je fysieke vruchtbaarheid samen met aandacht voor je body & mind connection, een must is wanneer je zwanger wilt worden.  Heb jij het gevoel dat je iets extra's wilt doen? Dat je tijdens je weg naar het zwanger worden, je goed wilt voorbereiden? Zit je in een geassisteerd vruchtbaarheidstraject en wil je naast het medische stuk ook aandacht besteden aan wat er emotioneel in je omgaat?  Het maken van de keuze om echt aan de slag te gaan met het optimaliseren van je vruchtbaarheid én voor je wens voor op een gezonde zwangerschap is, de eerste stap die jij nu te nemen hebt.


Aandacht voor je fysieke vruchtbaarheid plus de juiste aanpassingen in je voeding, suppletie en een regelmatige fertiliteitsmassage,  maakt dat jij de komende tijd mooie stappen gaat maken in het optimaliseren van je vruchtbaarheid. Daarom is 'Boost Your Fertility & Mindset' ook zo bijzonder. Vanuit mijn werk als holistisch massagetherapeut met specialisatie fertiliteit, werk ik vanuit een holistisch perspectief. Vanuit deze gedachte kijk ik naar jouw totaalplaatje, je blauwdruk om je zo optimaal voor te bereiden op je zwangerschap.

In deze online training is er aandacht voor het optimaliseren van je vruchtbaarheid in een brede zin. We kijken naar de aspecten die je vruchtbaarheid kunnen beïnvloeden en ik leer je stap voor stap hoe jij zélf je vruchtbaarheid kunt verbeteren. 

Ook is er veel aandacht voor Mindset. Om jou weer te herinneren dat je al vruchtbaar bent, dat het al helemaal OK bij je is en om je te helpen in hoe je kunt ontspannen in deze periode. Om zo de volgende stap weer te kunnen maken na een enorme tegenslag of na zwangerschapsverlies. Om je fysieke gezondheid te verbeteren zodat jouw lichaam straks voor jou gaat werken.

Training zelfhulpmassage

​En natuurlijk leer ik je om zelf de fertiliteitsmassage van je buik te doen en leer je alles over voeding en supplementen die jouw vruchtbaarheid gaan ondersteunen, kom je alles te weten over mine-body connectie, leer je om opnieuw jouw vruchtbare lijf opnieuw te vertrouwen, en bereid jij je optimaal voor om je kansen voor een volgend traject (IUI, IVF, ICSI) te vergroten.

Wat levert dit programma je op?

  • Door zelf hulp massage regelmatig toe te passen ondersteun je je hormonale balans, je lever tijdens het detoxen (met name bij veel medicatie tijdens een geassisteerd traject als IUI, IVF en ICSI) , verbetert de kwaliteit en kwantiteit van je eicellen en de opbouw van je baarmoeder slijmvlies.
  •  Je komt alles te weten over het optimaliseren van je vruchtbaarheid met behulp van voeding en de juiste suppletie 
  • Je ontdekt hoe je de draad weer krachtig op kunt pakken na tegenslagen en / of zwangerschapsverlies 
  • Je leert hoe je je kansen vergroot bij een geassisteerd traject (IUI, IVF, ICSI) 
  •  Je gaat werken aan je vertrouwen in het proces, in jezelf, je leert hoe je met tegenslagen om kunt gaan én hoe je een vanuit vertrouwen een volgende stap gaat maken naar wél een gezonde zwangerschap. Vanaf nu kijk je anders tegen je vruchtbaarheid aan!
  • Je leert hoe je omgaat met een diagnose die je onlangs kreeg over jullie fertiliteit en hoe je samen met deze diagnose of uitslag ook een volgende stap maakt naar een gezonde zwangerschap. 

Vandaag nog beginnen?

Dat kan! Na je inschrijving ontvang je een bevestiging en kun je snel aan de slag met de eerste module. Verder  begeleid ik je in 4 weken door onderstaande mooie modules heen. Met videotrainingen, audio's, werkboeken en vruchtbaarheidmeditaties. 

Ik deel specifieke content met je die ik niet deel op social media  of in mijn blogs.

Module 1: Zelhulp fertiliteitsmassage van je buik (videotraining)
- iedere dag zelf je buik masseren om je vruchtbaarheid te vergroten
- 3 verschillende massages voor elk moment in je cyclus

Module 2: Voeding & supplementen
- welke voeding gaat je vruchtbaarheid nog meer ondersteunen?
- wat kun je (nu) beter niet doen?
- welke supplementen ga je gebruiken? Inclusief merken en tips bij specifieke klachten

Module 3: Je vruchtbare mindset met werkboek
- Leer vertrouwen terug te krijgen in je lichaam
- Omgaan met angst en onzekerheid 
- Omgaan met stress 
- Hoe verder na verlies en/ of tegenslag?

Module 4:  Hoe bereid je je voor op een geassisteerd traject
- Wat je moet weten over een IVF traject 
- Het proces vertrouwen (je leert 3 handige tools)
- Wat ga je doen om je slagingskansen te vergroten?

Extra:
- Een vruchtbaarheidsmeditatie die je kunt gebruiken op moeilijke momenten of tijdens wachtweken

Praktisch


Alle modules ontvang je wekelijks in je inbox. De informatie blijft voor je beschikbaar en je kunt er mee bezig op het moment dat het voor jou uitkomt. 

Investering


Je investering is klein.  Dat wat het je op gaat leveren is groot!
Je betaald  normaal €194,00 voor dit programma. 

Als deelnemer van het webinar en in deze actie-periode betaal je slechts €97,00

En voor de snelle beslissers... de eerste 10 deelnemers die zich deze maand aanmelden ontvangen een gratis ONBEPERKTE e-mail ondersteuning van mij gedurende de duur van het programma t.w.v. €97,00 

Weet je nog niet zo goed of dit programma wat voor je is of heb je nog vragen?


Boek een gratis belafspraak waarin we jouw specifieke situatie onder de loep nemen en kunnen kijken of dit programma bij jouw situatie ondersteunend zal zijn. 


Wil jij je vruchtbaarheid verbeteren?

Meld je dan aan voor de Gratis Gids met daarin 5 geheimen waarmee je direct aan de slag kunt om je vruchtbaarheid te optimaliseren.

Met je aanvraag ga je ermee akkoord dat je max 2 mailings  per week ontvangt over het optimaliseren van je vruchtbaarheid. Hiervoor kun je je natuurlijk elk moment weer afmelden.
Download de Gratis Gids
close-link